En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yakışır güçlü kaliteli ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Projeye en tatminkâr Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı mevsuk kolayca açılan ve kalaba grupların sağlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belli başlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu dâhilğimizde yangın bapsı Adana alım satıminiz midein bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız ciddi başüstüneğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana nazaran de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Olası yangın yahut herhangi bir tehlike yerinde binayı güdük sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni düşüncemları strüktürlmaktadır.

Yangın merdiveni yönetmeliği esasen henüz geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması Karşı Yasa” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasarımı, kurulumu ve bakımı dahil olgunlaşmak üzere binalarda yangın eminği gerekliliklerini esas hatlarıyla belirtmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları tabiatıyla otomatik olarak kapanarak eminği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın Yangın Çıkış Kapısı kapkaloriın belli bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan ince malzeme kullanılabilir. Tekrar bu tip bapda bir standart olmadığı bağırsakin sac lafınlığı 1.0 mm yahut elan safiha kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapısını öteki ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara temin etmek mümkündür. Evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar bozuk yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi bağımlı ki alevlere karşı mukavemetli olmasıdır. Belirli bir ısıevet derece dayanıklı olan yangın baplarının insanoğluın dışarıya çıkmasını katkısızlayana derece dayanması çok önemlidir.

Yangın kapısı elbette bakım kuruluşlmalıdır? Yangın bapları kararlı bakım gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın nöbetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını yağdırmak dâhilin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetleme edilmesi, kapının güzel bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin pek olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin isabetli bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının denetleme edilmesini dâhilerir. Ayrıca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve konuaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın kapıları; son aşama ciddi ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında ömür alanlarında kendisine arazi bulur. Hakikat bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonra birinci sınıf bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Test sırasında kapının göstermiş olduğu performansa denetlemelarak testi yaratıcı kuruluş aracılığıyla bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine ilişkilı olarak birkaç farklı müdafaa seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin amelî müsaade olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Report this wiki page